DWMC

Diensten

On-line, off-line en out of the box. Wapenfeiten die er niet om liegen. Dat past ook niet bij een club die van briefing tot oplevering recht door zee wil en altijd tot het uiterste gaat. Wat hebben we tenslotte aan half werk? Inderdaad!

STRATEGIE: positionering, merkstrategie, conceptontwikkeling.

BRANDING: merk identiteit, huisstijl ontwerp, visuele identiteit.

VAARDIGHEDEN: art direction, (UX/UI)design, webdesign, fotografie, video en animatie

ACTIVATIE: webdesign, adverteren (online/offline), social media marketing, printing, signing.

Een breed scala aan diensten

Marketingcommunicatie

Je bent een merk. Of je het nu wilt of niet. Ook jij laat een indruk achter. Welke dat is, heb je zelf in de hand. Door samen te werken, bouwen we met onze klanten (voort) op onderscheidende merken. Concepten die er niet alleen geweldig uitzien, maar altijd zijn onderbouwd door een sterke strategische basis. Je merk is de basis van alle toekomstige communicatie en promotieactiviteiten. Op die manier maken onze creatieve oplossingen je marketing en dus je organisatie succesvoller.

1. LET’S TAKE A POSITION
Een sterk merk start bij een ijzersterke positionering. Wat zijn jouw sterke punten t.o.v. je concurrentie? Waar heeft jouw doelgroep behoefte aan en wat zijn trends in de maatschappij? Op basis van deze inzichten bepalen we samen welke positie jouw merk in de markt inneemt.

2. LET’S SHAPE AN IDENTITY
De merkidentiteit is het gezicht van je bedrijf. Hoe zie je eruit, hoe klink je en wat zijn je eigenschappen? Met een sterke en onderscheidende identiteit die perfect aansluit op jouw positionering, zorgen we dat iedere uiting raak is en het juiste gevoel overbrengt.

3. LET’S THINK OF COMMUNICATION & ACTIVATION
We ontwikkelen communicatie en activaties altijd vanuit het merk. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen direct resultaat realiseren, maar mensen ook daadwerkelijk fan maken van je merk. Op die manier dragen al je uitingen ook op de lange termijn bij aan het succes van je organisatie.

Digitaal drukwerk

Snel drukwerk nodig! Binnen 5, 4, 3, 2 of 1 werkdag! Dat kan bij DWMC. Oplage vanaf 1 exemplaar is al mogelijk. Dus weg met die grote oplages en direct inspringen op de wensen en behoefte van uw klant. Personaliseren, nummeren van brochures, folders, brieven etc. geen probleem. Maar ook catalogi of boeken in kleine oplages produceren (gelijmd in PUR) is geen probleem. En NEE het is geen printwerk maar echt drukwerk op een HP Indigo 12000. Haarscherp, krachtig en elke afdruk van dezelfde kwaliteit. Daar staat DWMC voor. Drukwerk zoals het hoort van de hoogste kwaliteit.

Belettering, banners, vlaggen en displays

Naast drukwerk bieden we ook gedegen en unieke communicatie- oplossingen, die u helpen bij een onderscheidende en vooruitstrevende manier van presenteren. DWMC is totaalleverancier van: doeken, banners: (plattepees, tunnels, keder, klittenband, ronde pees), spandoeken, gevelbanieren, bouwhekdoeken, beursbanners, dranghekdoeken, speakerdoeken, steigerdoeken, lichtbakdoeken, tennisdoeken. Vlaggen: beachvlaggen, mastvlaggen, baniervlaggen, kiosk/gevelvlaggen, mobiele vlaggenmast en accessoires. Zelfklevende folies: autostickers, raamstickers, One Way Vision stickers, vloerstickers en muurstickers. Displays: zipperwalls, stoepborden, rollups en popup wanden. Interieur: tapijt, wandbekleding, textielframes, muurstickers en whiteboardstickers. Posters: lichtbakstickers en posters. Textielframes: met wandbevestiging, hangend, vrijstaand of verrijdbaar, Led frames, cubeframe en accessoires. Panelen: dibond, PVC-schuimplaat etc. Alles tegen de hoogste kwaliteit en in standaard of afwijkende formaten binnen 2, 3, 4 of 5 werkdagen.

Fotografie

DWMC heeft een dynamisch en frisse kijk op fotografie. Door onze rijke ervaring weten wij altijd een beeld vast te leggen dat u als klant voor ogen heeft. Professionele fotografie van begin tot eind. Wij hebben diverse specialisaties van portret tot bedrijfs- en reclamefotografie. Op locatie of in de studio. Wij houden net als u ook van creativiteit en zeer hoge kwaliteit.

Innovatieve websites, online platforms en apps!

Wist u dat DWMC digitale producties produceert zoals innovatieve websites, online platforms en apps. Onze klanten zijn klanten met een visie, die het leuk vinden om de wereld nog leuker, veiliger en/of efficiënter te maken. Daarom zetten wij ambitieuze ideeën om in gebruiksvriendelijke digitale oplossingen. Van debriefing, scrum planning, prototype tot aan het op te leveren digitaal product. DWMC; Digitale Strategie, Branding, UX & Visual design en Web development. Wij geloven met hart en ziel in een mix van creatieve communicatie en krachtig design.

Drukwerk

Ansichtkaarten, Briefpapier, Formulieren, Visitekaartjes, Enveloppen, Brochures garenloos, Brochures gebonden, Brochures geniet gebrocheerd, Bureau-onderleggers, Doorschrijfblokken, Doorschrijfsets, Entreebewijs/ticket, Enveloppen, Flyers, Folders, Kaarten, Kalenders, Notitieblokken, Offertemappen, Posters / Affiches, Stickers, Waardebon/cheque, With Compliment Cards, Kranten, Geboortekaartjes, Geboortesticker, Bierviltjes, Consumptiebonnen, Flyers , Menukaarten, Placemats, Luxe verpakkingen, Verpakkingen, Etiketten, Display’s. POS materiaal, Magazines, Ballpoints, Kunstboeken, Boeken, formulieren, Ballonnen, Vloerstickers, Plafondhangers.