DWMC

Nieuws

De Wit Media Consultancy heeft alles in huis. Jarenlange expertise, werken met grote merken, specialisten in alle fasen en communicatiemiddelen.

On-line, off-line en out of the box. Wapenfeiten die er niet om liegen. Dat past ook niet bij een club die van briefing tot oplevering recht door zee wil en altijd tot het uiterste gaat. Wat hebben we tenslotte aan half werk? Inderdaad!

 • DWMC | Creatief specialist in innovatieve websites, online platforms en apps!

  Wist u dat DWMC digitale producties produceert zoals innovatieve websites, online platforms en apps. Onze klanten zijn klanten met een visie, die het leuk vinden om de wereld nog leuker, veiliger en/of efficiënter te maken. Daarom zetten wij ambitieuze ideeën om in gebruiksvriendelijke digitale oplossingen. Van debriefing, scrum planning, prototype tot aan het op te leveren digitaal product. DWMC; Digitale Strategie, Branding, UX & Visual design en Web development.

 • DWMC | Zelfklevende etiketten (labels)

  DWMC is toonaangevend in het produceren van zelfklevende etiketten (labels) op maat. Van klein, midden tot jumbo oplagen. We drukken op hypermoderne HP Indigo (digitale) persen. Dus geen drukplaten en clichés meer nodig en daardoor kunnen we korte doorlooptijden garanderen en voldoen uw etiketten aan de hoogste kwaliteitsnormen. DWMC produceert van rol naar rol en/of van rol naar vel en alles in kleur als u dat wilt, zonder meerkosten! DWMC levert etiketten voor verschillende branches en sectoren, onder andere in de dierenvoeding, farma, transport, logistiek, verfindustrie, olie, chemie, personal care en food. Naast gedrukte zelfklevende etiketten produceren we ook blanco en thermische etiketten op rol en vel. En NEE het is geen printwerk maar echt drukwerk op een HP Indigo 8000. Haarscherp, krachtig en elke afdruk van dezelfde kwaliteit. Daar staat DWMC voor. Drukwerk zoals het hoort van de hoogste kwaliteit.

 • DWMC | Digitaal drukken op midden formaat (A2, HP Indigo 12.000)

  Snel drukwerk nodig! Binnen 5, 4, 3, 2 of 1 werkdag! Dat kan bij DWMC. Oplage vanaf 1 exemplaar is al mogelijk. Dus weg met die grote oplages en direct inspringen op de wensen en behoefte van uw klant. Personaliseren, nummeren van brochures, folders, brieven etc. geen probleem. Maar ook catalogi of boeken in kleine oplages produceren (gelijmd in PUR) is geen probleem. En NEE het is geen printwerk maar echt drukwerk op een HP Indigo 12000. Haarscherp, krachtig en elke afdruk van dezelfde kwaliteit. Daar staat DWMC voor. Drukwerk zoals het hoort van de hoogste kwaliteit.

 • Nieuwe Website

  Nieuwe website!