DWMC

Over Ons

DWMC (De Wit Media Consultancy) heeft alles in huis. Jarenlange expertise, werken met grote merken, specialisten in alle fasen en communicatiemiddelen.

Wij zijn vakidioten, ieder met een eigen karakter en discipline en dat komt terug in onze mentaliteit en nuchterheid. Wij handelen snel, slim en simpel. We staan direct voor je klaar waardoor jij niet lang hoeft te wachten op een goed idee welke je eigenlijk gister al nodig had. We zoeken uitdagingen en gaan ze aan. Onze mentaliteit: ‘Niet lullen maar poetsen’. Creatieve denkers en doeners die geloven in het bundelen van jouw en onze kennis. Daarom werken we niet voor je, maar met je. Want samen maken we de beste reclame. DWMC kleurt het liefst buiten de lijntjes en denkt niet in hokjes. Of liever gezegd: het canvas is nog leeg en daar gaan wij met veel passie en creativiteit een invulling aan geven. Interactieve merkbeleving waarbij we on- en offline met elkaar verbinden om jouw boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen. Hoezo reclamebureau of marketingbureau? Die hokjes zijn bedacht door bureaus die heel goed zijn in het één en bang zijn voor het ander. Onder de rook van Eindhoven, in Veldhoven tref je onze creatieve denkers en doeners aan. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem contact op voor een kop koffie.

Merken bouwen blijft mensenwerk

Wij werken in een ‘next level’ werkmodus. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan plaats of tijd en altijd in direct contact staan met jou. Dit scheelt tijd én dus geld. Geen uurtje-factuurtje, maar één prijs voor al jouw on- en offline marketingactiviteiten. Met marketing on demand, zijn wij het verlengstuk van jouw marketingcommunicatie afdeling en zijn wij inzetbaar wanneer jij daar behoefte aan hebt. Wij zijn elke dag vol passie met onze marketing expertise bezig. Dat resulteert in snelle reacties, goede service en ontlasting van je interne organisatie zonder dat je hiervoor een extra FTE hoeft aan te nemen. En dát noemen wij dan weer slim ondernemen!

Serge

Fotograaf

Niels

Art Director

Guido

Creatief Strateeg

Ilona

Grafisch Vormgever

Rob

Adviseur

Nicky

Developer

Matthijs

UX/UI Designer